Close

Sidi Laser Vernice white/white

Sidi Laser Vernice white/white raceschoen
Fabrikant: Sidi

Sidi Laser Vernice white/white

Opgelet: Sidi schoenen zijn gebaseerd op een Italiaanse leest. Kies daarom altijd 1 maat groter!

Mooie Sidi schoen met een volledige carbon zool

Specificaties Sidi Laser Carbon Eleven Raceschoen

  • Soft Instep Closure system
  • Caliper Buckle
  • High Security Velcro
  • Carbon sole


Soft Instep Closure system
Een brede anatomische strap voor extra comfort. Aan beide zijden instelbaar voor een gelijkmatige drukverdeling. Vervaardigd uit zacht kunststof om irritaties te voorkomen. Eenvoudig te vervangen.

Caliper Buckle
De zogenaamde Caliper Buckle functioneert via de centrale gesp van de schoen. Om het sluitingssysteem los te maken, moet men beide gespen aan de zijkanten samen omhoogtrekken. Voor een aanpassing van het systeem tijdens het fietsen is er een centrale clip.

High Security Velcro
De Velcro sluiting is zeer betrouwbaar en absoluut vast. De kunststof tanden aan de binnenzijde van de strap houden de Velcro perfect op zijn plaats.

Beschrijving
Sinds 1960 staat Sidi garant voor vakmanschap en oog voor design. De oprichter van Sidi, Dino Signori, combineert zijn grote passie voor het fietsen met een jarenlange ervaring in de ontwikkeling van innovatieve sportschoenen.

Dankzij de passie en een grondige kennis van de branche is Sidi nu marktleider op het gebied van fietsschoenen. Sidi creeert het perfecte evenwicht tussen traditie en innovatie, stijl en comfort. Daarom kiezen talrijke profs ook voor Sidi.

Schoenmaat *

Selecteer de door u gewenste schoenmaat

Oude prijs: € 259,95
Prijs: € 159,95
:
Product labels